Shades of Green is opgericht door Christien Ettema. Zij is beëdigd vertaler Engels, landbouwkundig ingenieur en doctor in de ecologie. Als wetenschapper heeft zij ruim zes jaar in de Verenigde Staten gewerkt en voor een kortere periode in Nieuw Zeeland. De unieke combinatie van talenkennis en vakinhoudelijke expertise vormt samen met Christiens persoonlijke inzet de basis van Shades of Green.

Christien beschikt over een uitstekend netwerk van vertalers, tekstschrijvers, editors en wetenschappers in de groene vakgebieden. Zo is ze lid van het Nederlands Genootschap van Tolken en Vertalers NGTV, the Society of English-language Professionals in the Netherlands SENSE, the Association of Mediterranean Editors and Translators MET en het Wageningen Alumni Netwerk KLV.

Shades of Green staat ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel, onder nummer 08167237. Als beëdigd vertaler Engels staat Christien vermeld in het Register beëdigde tolken en vertalers. En als Groene Vertaler staat Shades of Green vermeld in de Groene Gids voor duurzame producten en diensten. Voor referenties van klanten zie Christiens Linkedin profiel.


LID VAN HET NEDERLANDSE GENOOTSCHAP VAN TOLKEN EN VERTALERS NGTV
LEES HIER ONZE ALGEMENE VOORWAARDEN EN PRIVACYVERKLARING

Heersenkampweg 17
7546 PG Enschede
T 053 7112921
E info@shadesofgreen.nl